Usein kysyttyjä kysymyksiä

1. Myydäänkö tapahtumaan pääsylippuja tai voiko alueelle tulla ilman paljupaikkaa?
Paljuiluennätyksen syntymisen varmistamiseksi tapahtuman kävijämäärä on rajoitettu vain paljuilijoihin eli tapahtumaan eivät pääse muut kuin paljupaikan varanneet. Paljupaikkoihin voit varata haluamasi määrän (4-12) alueelle pääsyyn oikeuttavia tapahtumarannekkeita. Vuokrapaljuja löytyy lähialueeltakin runsaasti - sivuiltamme löydätte linkkejä vuokraajien sivuille. Myynnissä on myös yksittäispaikkoja nais-, mies- ja sinkkupaljuun. Tällaisen paikan varaaminen ei velvoita sinua kylpemään. Voit vallan mainiosti ottaa mukaasi retkituolit, "leiriytyä" nurmikentälle ja nauttia ohjelmasta ilman kylpemistä.
2. Onko tapahtumassa mahdollista ostaa virvokkeita ja alkoholijuomia?
Alueella ei ole anniskeluoikeuksia. Alkoholittomia virvokkeita on mahdollista ostaa alueelta.
3. Miten tapahtuman ruokailut on järjestetty?
Alueella on useita ruokapalvelujen tarjoajia, joten jokainen paljuilija löytää varmasti mieluistaan ravintoa. VIP-paketteihin sisältyy yksi ruoka-annos sekä pikkupurtavaa. Muistattehan ottaa käteistä mukaan ruokaostoksiin!
4. Onko alueella narikkaa tai muuta vastaavaa tavaroiden säilytyspaikkaa?
Kyllä, jokaiselle "tynnyrinalalle" on varattu vartioidusta narikkateltasta kaksi muuttolaatikollista säilytystilaa.
5. Onko alueella saunomis- ja uintimahdollisuus? Entä miten vaatteiden vaihto on järjestetty?
Kyllä. Sataman uimaranta tarjoaa erinomaiset puitteet molemmille aktiviteeteille. Järjestäjä on varannut pukeutumistelttoja alueen kiinteiden pukukoppien lisäksi.
6. Onko alueelle järjestetty muita aktiviteetteja?
Beach-volley, tikanheitto, suppaus (erillismaksusta) jne. Lämmityskisan lisäksi paljuilijat voivat osallistua tiimikisaan "Maalla, vedessä ja ilmassa". Tästä lisätietoa itse tapahtumapaikalla. Lisäksi osallistujilla on mahdollisuus tutustua ja koeajaa Alucat-esittelyvene.
7. Jos en pysty tuomaan paljuani sovittuna aikana, niin miten toimin?
Sovi sinulle sopiva tuontiaika laittamalla viestiä osoitteeseen tuomo@jciakaa.fi
8. Missä kannattaa majoittua?
Akaasta tai Valkeakoskelta löydät helposti mieleisesi majapaikan; Hotelli Ackas, Hotelli Waltikka, Ilolan maatilamatkailu, Ellilän kievari (http://www.akaa.fi/akaa_info/matkailijalle/majoitus/). Telttamajoituksesta kiinnostuneita pyydämme laittamaan viestiä osoitteeseen tuomo@jciakaa.fi